Peter
Welkom, ik ben Peter Bosma en ik ben deze website gestart omdat mijn vriendin burnout is en ik haar wil helpen met haar herstel. Je voelt je als partner van iemand met burnout vaak machteloos omdat je niet precies weet hoe je het beste kunt helpen. Deze site is in het leven geroepen om iedereen die met burnout te maken heeft te helpen en het herstel process te versnellen.

Mensen die burnout zijn hebben vaak weinig energie. Daar komt bij dat je baas, bedrijfsarts, huisarts, partner en vrienden vaak weinig weten over burnout. Het laatste wat je dan wilt is uren het internet doorzoeken opzoek naar hulp om te herstellen.

Help mee!

Burnouttips.nl is een plek waar alle informatie, tips en feiten samen komen die jij nodig hebt om snel weer de oude te worden.

Ik geloof dat als je alle tips van experts, ervaringsdeskundigen, coaches, bezoekers en mijn partner en ik op een plek samen brengt je een hoop mensen kan helpen voorspoedig te herstellen.

Ben je burnout en wil je jou ervaring delen, een gastblog schrijven of heb je andere aanvullingen? Stuur me dan een bericht via de contact pagina.